Homecooking

Homecooking

Menu homecooking

Voorgerechten

  • Frisse salade van kreeft en pata negra ham met gekonfijte tomaat, curry limoen dressing en truffelmayonaise.
  • Millefeuille salade ‘folle’ met pata negra, gerookte eendeborst en foie gras
  • Kreeft belle vue of warm uit de oven met kruiden limoen boter
  • Speelse salade van kreeft, gekonfijte tomaat, curry limoensaausje.
  • Caneloni van gerookte zalm opgevuld met tartaar van verse zalm, wakamé, babyleaf salade, curry limoendressing en krokant broodcirkeltje. (koud)
  • Carpaccio van verse tonijn met frisse salade en shiso.
  • Vitello tonnato met kapperappel en baby leaf salade.
  • Carpaccio van tonijn limoendressing met sushiazijn, wakame en frisse salade.
  • Carpaccio van rundvlees met truffel parmezaan en gemarineerde knolselder
  • Kwartelvelouté met gerookte eendenborst
  • Kreeft ‘en belle vue” à la minute gekookt en lauw gedresseerd
  • ½ kreeft uit de oven met kruiden citroenboter
  • Millefeuille van pata negra met foie gras en gebakken scampi en roquette
  • Gebakken coquilles St Jacques op zalf van erwtjes, jonge spinazie en coulis van waterkers en krokantje van filodeeg.
  • Gebakken coquille St Jacques op zalf van bloemkool, jonge spinazie, ovengedroogde tomaat en gedroogde gandaham, coulis van groene kruiden.
  • Kabeljauwhaasje op vel gebakken, zalf van knolselder, jonge spinazie, gekonfijte tomaat– jus van kreeft (ook als hoofdgerecht)
  • Gebakken grietfilet met risotto (en truffel) gebakken (bos)champignons, gekonfijte tomaat, nobashi garnaal en truffelolie. (ook hoofdgerecht)
  • Op huid gebakken zeebaarsfilet of grietfilet, zalf van erwtjes, jonge prei, gekonfijte trostomaat, Zeeuwse mosselen en beurre blanc saus met limoen (ook als hoofdgerecht), shiso.
  • Op huid gebakken kabeljauwhaasje, brunoise van krokante herfstgroentjes, coulis van tomaat met basilicum. (ook als hoofdgerecht)
  • Gebakken kwartelfilet, zalf van knolselder, gesmoorde spinazie, girolles en kalfsjus (ook hoofdgerecht)
  • Duo van Kwartelfilet en gebakken kalfszwezeriken met beukenzwammetjes en groene asperges. (ook hoofdgerecht)
  • Gebakken kwartelfilet, crème van knolselder, kleurrijke wintergroentjes en kalfscoulis (ook als hoofdgerecht)
  • Krokant gebakken kalfszwezeriken op bedje van champignons en kalfsjus met porto.

Hoofdgerechten

  • Visgerechten van voorgerechten kunnen ook als hoofdgerecht dienen.
  • Op huid gebakken zeebaarsfilet, crème van butternut pompoen, gekonfijte tomaat, gebakken girolles, jonge wortel en coulis van groene kruiden.
  • Op huid gebakken kabeljauwhaasje, zalf van jonge wortel, gegrilde courgette, gebakken cêpes (volgens marktaanbod) gedroogde gandaham.
  • Kalfsfilet op torentje van fijne risotto met jonge spinazie en erwtjes, gekonfijte tomaat, Noilly Prat sausje! (risotto kan ook vervangen worden door ander garnituur seizoensgroentjes)
  • Rosé gebakken lamscarré of lamsfilet honing tijmsaus, zalf van knolselder of crème van aubergine, kleurrijk lentegarnituur, honing tijmsaus
  • Duo van gebakken kwartelfilet en gebakken kalfszwezeriken, afwerking volgens seizoen.
  • Diverse wildbereidingen en afwerking volgens seizoen: Hertenkalfilet, fazantfilet, haasfilet, wilde eendfilet.

Desserten

  • Trio van desserten – fantasie van desserten
  • Crème brûlée
  • Kaasbord
  • Gratin van rode vruchten.
  • Sabayon met bolletje ijs en rode vruchten
  • Tarte tatin met bolletje ijs
  • Tarte tatin van peer met ijs en vruchten
  • Anglaise bladerdeegebakje met appeltjes en bolletje ijs
  • Rode vruchten met ijs en coulis
  • Duo mokka en vanille ijs
  • Moêlleux au chocolat met bolletje ijs

Alle gerechten worden met kraakverse marktproducten gemaakt en afgewerkt volgens seizoen en marktaanbod.

Suggesties

  • Salade van koud gerookte ‘Sockey’ zalm met krokantje van brickdeeg.
  • Gebakken coquilles St Jacques op zalf van erwtjes, jonge spinazie en coulis van waterkers en krokantje van filodeeg.
  • Gebakken coquille St Jacques op zalf van bloemkool, jonge spinazie, ovengedroogde tomaat en gedroogde gandaham, coulis van groene kruiden.
  • Gebakken coquille St Jacques zalf van jonge wortel gekonfijte torritto tomaat gedroogde ham en choron saus
  • Op huid gebakken grietfilet, zalf van erwtjes, zeekraal, gekonfijte trostomaat, Zeeuwse mosselen en beurre blanc saus, shiso.
  • Op huid gebakken kabeljauwhaasje/grietfilet, zalf van bloemkool met limoen, gesauteerde prei, coulis van waterkers.
  • Gebakken kwartelfilet op bedje van gesmoorde spinazie en kalfsjus
  • Kreeft ‘en belle vue” à la minute gekookt en lauw gedresseerd.
  • Duo van Kwartelfilet en gebakken kalfszwezerikken met asperges.
  • Krokant gebakken kalfszwezeriken op bedje van champignons en kalfsjus met porto. (met truffel)
  • Krokante groene salade met gebakken kalfszwezeriken met gerookte eendenborst en coulis truffel of balsamico
  • Carpaccio van verse tonijn met wasabidressing.
  • Carpaccio van verse coquilles met truffeldressing en roquettesalade.
  • Carpaccio van coquille op een torentje van groene asperges en komkommer en truffeldressing
  • Gegrilde grietfilet op bedje van groene groentjes en beurre blanc sausje van Noilly Prat.
  • Gebakken coquille St Jacques op torentje van risotto met asperges, jonge spinaize en zeekraal, afgewerkt met daikonakers en coulis van waterkers.
  • Millefeuille van pata negra met foie gras en gebakken scampi en roquette

 

Wenst u meer info over deze dienst?

Contacteer mij dan vrijblijvend voor een afspraak.

Homecooking

Homecooking

Mijn homecooking service laat het toe dat u tijdens uw feest tussen uw gasten kan genieten van hun aanwezigheid.

Luxe BBQ

Luxe BBQ

Le Cuisinier D’Anvers biedt u een op en top BBQ service aan met respect voor de ingrediënten en de omgeving.

Recepties

Buffet

Ons assortiment wordt gekozen op basis van smaak en presentatie, en dit alles seizoensgebonden.

Afhaalgerechten

Afhaalgerechten

Heeft u een familiefeest, etentje of meeting gepland ? U kan bij ons terecht voor afhaalgerechten op bestelling.