Buffet

Buffet

Menu buffet

Koud VIS

  • Onder druk gemarineerde zalm met dille en dillesausje
  • Gemarineerde zalm met tomaat ui en koriander (specialiteit)
  • Duo van carpaccio van coquilles St. Jacques en gemarineerde zalm met tomaat ui en koriander
  • Carpaccio van tonijn met pesto en basilicum en parmezaansnippers
  • Carpaccio van gemarineerde tonijn met grapefruit en koriander
  • ½ kreeft “en belle vue” met klassiek garnituur
  • Zalmfilet “en belle vue” met klassiek garnituur
  • Opgevuld tomaat met Noordzeegarnaaltjes en tuinkruiden
  • Palet gerookte vissen (Ger. Zalm, Ger. paling, ger. Heilbot) met mierikswortelsausje
  • Carpaccio van gerookte tonijn
  • Salade ‘Niçoise’ met tonijn, groene boontjes, olijven eitjes en ansjovis
  • Asperges a la Flamande (seizoen) met garnaaltjes/gerookte zalm en yoghurtdressing
  • Opengestoken Franse of Zeeuwse Creusen
  • Diverse visterrines met aangepast sausje
  • Pennesalade met krokante groentjes, kruiden en garnaaltjes en schaaldieren
  • Mini gamba’s met look platte peterselie en citroen
  • Calamares opgevuld met kruidig lamsgehakt op een spiegel van coulis van tomaat.
  • Maatjes met garnituur

Koud VLEES

  • Parmaham met meloen
  • Carpaccio van rundsvlees met pesto – parmesan en basilicum
  • Vittello tonnato (gepocheerd kalfsvlees met tonijnsausje)
  • Assortiment patés met garnituur
  • Beenham bevestigt op klem
  • Antipasta van groene boontjes, tomaat, mange-tous, komkommer en foie gras en
  • truffelvinaigrette en cashew noten
  • Idem als vorige maar met gerookte kwartel
  • Antipasta van gerookte eendeborst op confit van sjalot en rode biet
  • Pennesalade met pesto en verse basilicum, krokante groentjes en gandahamsnippers
  • Opgevulde hespenrolletjes met knolseldersalade
  • Pallet gerookte ham en ambachtelijke hesp

SALADES

  • Frisse taboulésalade met fijne kruiden
  • Griekse fetasalade met komkommer en tomaat
  • Salade van geroosterde paprika’s met geitenkaas en dressing van balsamico en koriander
  • Salade van geitenkaas met knapperige groentjes en pijnboompitjes en appel.
  • Tomaat-mozarella geparfumeerd met basilicum
  • Pennesalade met pesto en krokante groentjes en basilicum
  • Tagliatelli met truffelvinaigrette tris di funghi, diverse groentjes en fetakaas
  • Roquettesla met groene boontjes en truffeldressing
  • Roquettesla met boccancini (mini mozarella) en gedroogde tomaat.
  • Corsicaanse tomatensalade met olijfjes, geitenkaas en kruiden
  • Salade van groene boontjes met spek tomaatjes en appelvinaigrette
  • Antipasta tomaat van zongedroogde en ovengedroogde tomaten met champignons en kruiden en balsamicodressing
  • Antipasta van venkel met appelsienen.
  • Antipasta van aubergine met groene kruiden
  • Pastasalade met kerstomaatjes zongedroogde tomaatjes en citroendressing en basilicum
  • Komkommersalade met koriander, munt en gember en rijstwijndressing
  • Verse vijgen met mozzarella basilicum en honing of balsamicosiroop en basilicum en gegrilde aubergine en courgette.
  • Pastasalade met kip / garnalen / gerookte ham…

Buffetten starten vanaf minimum 15 personen.

Wenst u meer info over deze dienst?

Contacteer mij dan vrijblijvend voor een afspraak.

Homecooking

Homecooking

Mijn homecooking service laat het toe dat u tijdens uw feest tussen uw gasten kan genieten van hun aanwezigheid.

Luxe BBQ

Luxe BBQ

Le Cuisinier D’Anvers biedt u een op en top BBQ service aan met respect voor de ingrediënten en de omgeving.

Recepties

Buffet

Ons assortiment wordt gekozen op basis van smaak en presentatie, en dit alles seizoensgebonden.

Afhaalgerechten

Afhaalgerechten

Heeft u een familiefeest, etentje of meeting gepland ? U kan bij ons terecht voor afhaalgerechten op bestelling.