Menu afhaalgerechten
Koude voorgerechten (per persoon)
Carpaccio van vers gemarineerde Noorse zalm met tomaat – rode ui, koriander en limoen (specialiteit) | |
Carpaccio van vers gemarineerde zalm met dille en roze peper –dillesausje | |
Carpaccio van tonijn met pesto basilicum parmezaanschilfers | |
Carpaccio van rundvlees met pesto basilicum en parmezaanschilfers | |
Tian van Carpaccio van St-Jacobsvrucht op compote van tomaten, rode ui en koriander, vinaigrette van balsamico en olijfolie en roquettesla (koud) | |
Taartjes van mozzarella di buffala opgevuld met gegrilde courgette en gegrilde aubergine – tomaat en basilicum en roquettesla | |
Vitello tonnato (flinterdun gesneden kalfsvlees met tonijnsaus) afgewerkt met kappertjes en roquettesla | |
Pastasalade met pesto, mengeling krokante groentjes en verse kruiden | |
Groene kruidensalade met peulvruchten, erwtjes boontjes en asperges, artisjokharten en kwarteleieren groene kruiden en dressing van huisbereide kruidenolie | |
Oesters (Zeeuwse of Franse) | Dagprijs |
½ Canadese kreeft “en Belle Vue” versneden met garnituur van roquettesla, tomaat, ei en cocktailsaus: (min 4 man en steeds even getal) | Dagprijs |
½ Canadese kreeft 600gr | Dagprijs |
½ Canadese kreeft 800 gr | Dagprijs |
Gebakken scampi’s (5 stuks)op torentje van fijne groentjes en zacht kerriesausje verfijnd met mangochutney (ook met pasta verkrijgbaar) | |
Idem maar als hoofdgerecht 8 stuks scampi | |
Gegrilde coquilles (3) met witte wijnsaus, afgewerkt met krokante groentjes en garnaaltjes (geserveerd in coquille schelp) |
Soepen (per liter)
Dagsoep | |
Tomatenroomsoep met balletjes | |
Cressonvelouté | |
Kwartelvelouté met stukjes kwartel | |
Bisque van grijze garnalen | |
Vissoep met stukjes vis | |
Bisque van kreeft |
Hoofdgerechten
Pasta’s (prijzen per persoon) | |
Vegetarische lasagne met huisbereide pasta met tomaat,mozzarella, gegrilde aubergine en courgette, ricotta en pesto, coulis van tomaat | |
Caneloni opgevuld met mengsel van king crabvlees jonge prei en ricotta en groen mornay sausje op basis van roquette en parmezaankaas | |
Gevulde tortelonni met boschampignons en truffel en stukjes parelhoenfile en gebakken champignons en truffelsausjet | |
Vislasagna met krokante groentjes | |
Visgerechten (prijzen kunnen lichtjes fluctueren volgens aanbod) | |
Op huid gebakken zeebaars op bedje van geroosterde paprika’s en aardappelmousseline met bieslook en opgevuld tomaat. | |
Gebakken kabeljauwhaasje op bedje van tagliatelle met pesto en krokante groentjes, coulis van tomaat en ovengedroogde tomaat | |
Gepocheerde Noordzeetongrolletjes op bedje van krokante lentegroentjes pommes duchesse aardappel en Noilly Prat sausje | Dagprijs |
Noordzeetong op « Normandische wijze” | Dagprijs |
Vispannetje met krokante groentjes – currysausje – opgespoten aardappel | |
Nage van kabeljauwhaasje met fijne en krokante groentestaafjes, opgespoten aardappel en nage-saus verfijnd met tuinkruiden | |
Vleesgerechten (prijzen per persoon) | |
Coq au vin met gebakken spekjes, zilveruitjes en champignons, geserveerd met gebraiseerd witloof en seizoensgroentjes en aardappel. | |
Gebraden haantje (coquelet) met truffelsaus. Geserveerd met gebraiseerd witloof en seizoensgroentjes en aardappel. | |
Osso bucco van kalfsvlees met seizoensgroentjes en aardappelgarnituur | |
Waterzooi van kip met krokante groentestaafjes en aardappelgarnituur | |
Kalfsblanket met verse groenten en aardappelbereiding |
Wij werken enkel met dagverse producten, sommige bestanddelen kunnen lichtjes van prijs variëren naargelang de aanvoer van markt.
Gelieve minimum 3 DAGEN op voorhand te bestellen voor beste kwaliteit en zorgen te kunnen garanderen.
Al de gerechten dienen minstens voor 6 personen besteld te worden.
Vraag naar seizoenssuggesties!
Wenst u meer info over deze dienst?
Contacteer mij dan vrijblijvend voor een afspraak.
Homecooking
Mijn homecooking service laat het toe dat u tijdens uw feest tussen uw gasten kan genieten van hun aanwezigheid.
Luxe BBQ
Le Cuisinier D’Anvers biedt u een op en top BBQ service aan met respect voor de ingrediënten en de omgeving.
Buffet
Ons assortiment wordt gekozen op basis van smaak en presentatie, en dit alles seizoensgebonden.
Afhaalgerechten
Heeft u een familiefeest, etentje of meeting gepland ? U kan bij ons terecht voor afhaalgerechten op bestelling.